Door gebruik te maken van deze website ga je akkoort met ons cookiebeleid. Lees meer

Over Marthe

 

Hi, ik ben

Marthe 

Van harte welkom op mijn blog! Wat fijn dat je op mijn pagina terecht gekomen bent. Ik hou ervan om hier van alles met jullie te delen. Ik ben dol op het ontwikkelen van recepten, proeven en ontdekken van nieuwe smaken.

 

Wie is Marthe?

Piep! Ik ben Marthe, een goedlachse twintiger en spraakwaterval die volledig ontspant wanneer ze achter haar fornuis staat. Mijn grote passie voor koken is overgewaaid van mijn liefste oma.
Ik heb veel liefde voor gemberthee, een grote bos bloemen en kan uren wegdromen bij een goed boek. Mijn twee trouwe katjes zijn Jenny en Bowie (jep, genaamd naar dé David Bowie).
Ik houd ervan om alles tot in de puntjes te plannen (lees: door het opstellen van weekmenu’s). Na het koken is de keuken tijdelijk ontploft. 


Mijn visie?

Mijn visie is simpel: ik volg gewoon mijn eigen buikgevoel op vlak van voeding. Ik probeer voor mezelf voldoende variatie in mijn eetpatroon aan te brengen en overwegend gezonde(re) maaltijden op bord te toveren door af en toe slimme keuzes te maken. Ik houd van veel groentjes en kleur, af en toe eens vegetarisch, maar ik kan ook enorm genieten van een stuk taart en een Italiaanse pasta. Aangezien ik vaak erg druk ben, probeer ik simpele en haalbare bordjes te toveren die weinig moeite vragen. 
 
Ik heb geen opleiding rond voeding genoten dus ik leer nog élke dag bij. Ik probeer een duurzame balans te vinden tussen gezond eten en bewust genieten.
 

Hobby

Ik ben slechts een hobbykok en ik houd van foodfotografie, maar ik ben geen professionele chef. Alle recepten zijn tot stand gekomen na veel bedenken, soms ook oefenen en vooral proeven. Probeer mijn recepten dus zeker uit en maak er gerust je eigen versie van.
 


Laat iets weten! 

Maak je een gerechtje klaar? Of heb ik jou op één of andere manier mogen inspireren? Stuur mij een berichtje, tag mij in je foto’s @dekokster of gebruik de hashtag #DEKOKSTER en make my day!


Vraagje? Opmerking?

Heb je een vraag, suggestie, complimentje of opmerking? Laat dan zeker een berichtje na.


 

bloemen

Marthe, x